Через десять років Уляна прийшла на зустріч випускників. Коли вона приїхала, всі приголомшено подивилися на неї.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Андрій був найкрасивішим хлопчиком у школі, високим, підтягнутим, чудовим футболістом. Його популярність робила його привабливим для всіх дівчат, але його справжня чарівність походила з його доброго, щирого і життєрадісного характеру. Незважаючи на це, багато людей бачили в ньому лише приємну зовнішність та хотіли спілкуватися з ним зі зрозумілих причин.

Уляна, з іншого боку, була звичайною дівчиною, яка ніколи не була впевнена в собі і часто ухилялася від уваги людей. У той час, як багато хто вважав її нецікавою та негарною, ті, хто добре її знав, цінували її щиру, кумедну та добру особистість. Вона та Андрій були найкращими друзями дитинства, але згодом їхня дружба згасла, і вони більше майже не спілкувалися. Минули роки, і обидва nродовжували жити своїм життям. Коли їхні однокласники організували зустріч випускників через п’ять років, Уляна на ній не була, а відсутність Андрія викликала побоювання.

Advertisements        

Через десять років Уляна таки погодилася бути присутньою на зустрічі випускників, і Андрій з’явився там зі своєю дружиною. Коли Уляна нарешті приїхала, всі приголомшено подивилися на неї. вона була невпізнанна в порівнянні з kолишньою собою , перетворившись на карколомну і елегантну жінку. Як виявилося, Андрій був заkоханий у неї ще із середньої школи, але ніхто нічого не підозрював , тому що вони ніколи не виставляли напоказ свої стосунkи. Правда полягає в тому, що справжня краса – усередині людини, а не тільки у зовнішності.

Advertisements