Андрій одразу дав зрозуміти, що для нього все це було лише інтрижкою на одну ніч, але для Олесі все виявилося набагато серйознішим: невдовзі вона дізналася, що ваrітна.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Олеся рано втра тила батьків. Ще коли навчалася на другому курсі університету. Вимушена була поєднувати роботу та навчання. І все встигала. Вона довго не могла вийти заміж і досі незаміжня. Олеся дівчина симпатична, але дуже сором’язлива. Подруги запрошували її у свої компанії, знайомили з неодруженими хлопцями, але все було безрезультатно. Олеся жила сама собі, закінчила навчання, влаштувалася працювати. Коли їй уже виповнилося 30, вона почала думати про те, що хоче жити ще для когось, що їй важко бути однією.

Але найбільше Олеся хотіла дитину. Але, оскільки в особистому житті ніяк не складалося, їй довелося на якийсь час забути про свої мрії — стати мамою. Одного вечора вона поверталася з Дня Народ ження своєї подруги. Вона була в трошки напідпитку. Підвезти її зголосився Андрій, знайомий. Дорогою вона відключилася. Прокинулася з Андрієм в одному ліжку . Як пояснював Андрій, це все було добровільно, вона його першою поцілувала та запросила до себе. Цих подробиць Олеся вже не пам’ятала, але згадала, як Андрій ніс її на руках у квартиру і намагався відчинити двері. Андрій одразу дав зрозуміти, що для нього це все несерйозно. Інтрижка на ніч.

Advertisements        

Але для Олесі все виявилося набагато серйознішим. Вже за кілька тижнів вона провела тест і дізналася, що вагітна. Позбавитися від плоду вона і не подумала, дуже хотіла цю дитину найбільше у світі. Коли повідомила про це Андрію, він сказав, що дитину не хоче, мовляв, йому не до того, у нього робота і ще навіть у планах не було сім’ю заводити. Олеся наро дила дочку. Дівчинка здорова, схожа на маму, назвала її Наталкою. Тепер вони з дочкою мешкають удвох. Як буде з Андрієм, вона не знає, сподівається, що він іноді приїжджатиме до дочки. Зрозуміє, яке щастя з’явилося. Але дитині вже 2 роки, а батько так і не приїхав, не визнав її. Олеся не засмучується, бо розуміє, що наро дити було її власним рішенням. Зрештою, у неї є Наташа, а дочка має люблячу маму. І це – найголовніше.

Advertisements