Повернувшись після санаторію, Олена знайшла під подушкою у чоловіка жіночі сережки. А потім взагалі виявилося, що це сережки її подруги.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Олена на три тижні поїхала до санаторію, щоб поправити здо ров’я. Перед цим вона проінструктувала чоловіка у питанні господарства, а сина відправила до своїх батьків на якийсь час. Вони часто з Сергієм зідзвонювалися, і він розповідав про свій день. І ось вона повернулася, насамперед організувала прибирання.

Коли Олена вбиралася у спальні, знайшла під подушкою жіночі, золоті сережки та дуже здивувалася. Такі сережки мала її подруга. -І як ти це поясниш? -Запитала вона дружина. -Ніяк, я гадки не маю, як ці сережки в нашому будинку виявилися. Я особисто нікого до хати не приводив. Михайло тільки вчора заходив і все.

Advertisements        

Ми випили трохи, вечір пам’ятаю невиразно, але з дому точно не виходив. Олена вирушила прямісінько до Варв. -Ти сережки не губила? -Губила, а ти звідки знаєш? -Поясниш, як вони під подушкою мого чоловіка опинилися? Варя розгублено моргнула очима. -Гадки не маю. Вони просто зникли. Це, мабуть, мій дурень чоловік таєм но взяв їх, щоб до ломбарду віднести. Варя зателефонувала до чоловіка. Тут вся правда і випливла. Михайло справді сам узяв сережки дружини, напився та поклав під подушку.

Advertisements