Невістка одразу встановила свої порядки, наприклад, ми не повин ні приходити до них без запрошення, а запрошували нас нечасто. Але головний сюрприз на нас ще чекав попереду.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я заміжня вже 30 років, ми з чоловіком живемо добре. Нещодавно одружився наш єдиний син Олексій. Живемо ми у приватному двоповерховому будинку, тож сподівалися, що син приведе невістку додому. Але ще до весілля Тетяна сказала, що жити разом із нами не буде, а син підтримав свою майбутню дружину. Ми придбали їм квартиру, і одразу після весілля молодята переїхали у власне житло. Невістка одразу встановила свої порядки, наприклад, ми не повинні приходити до них без запрошення, а запрошували нас нечасто. Я намагалася поговорити із сином, пояснити йому, що це не зовсім правильно, адже ми його родина.

Але син пояснив нам, що тепер його сім’я – це його дружина, і ми маємо з цим примиритися. Мені було подвійно приkро, тому що, по-перше, пустував наш великий будинок, який ми будували на дві родини, а по-друге, наш син зачинив перед нами двері своєї квартири, яку ми йому подарували. Але головний сюрприз на нас ще чекав попереду. Цей новий рік син із невісткою вирішили святкувати у свахи. Тетяна сказала, що у таке свято вона маму свою одну не залишить. І попередила, що всі свята вони святкуватимуть у її мами. Я, з образи, проnлакала всю ніч. Чоловік мені нагадав, що всі 30 років нашого шлюбу я їздила на свята до своєї мами, навіть не згадуючи, що він теж має маму.

Advertisements        

Так і було! Ми спочатку їхали до села до моїх батьків, а потім чоловік сам їхав до своєї мами. Це була чиста правда, я не любила їздити до свекрухи, та й чоловікові не забороняла відвідувати свою маму. Подарунки все життя я куnувала тільки своїй мамі, забуваючи про свекруху. Може чоловік їй щось там від себе дарував, але я цим ніколи не цікавилася. Вранці Різдва я сказала чоловікові, що ми спочатку їдемо до його мами, а потім до моєї. Дорогою ми заїхали в магазин, і я купила два однакові подарунки, один для своєї мами, інший для свекрухи. Не знаю, скільки Господь ще всім нам відміряв років, але я твердо вирішила, що тепер буде так завжди. Коли ми приїхали на Різдво до свекрухи, вона так здивувалася, що розnлакалася. А я дивилася на цю жінку, яка посміхалася мені, і не розуміла, чому я всі ці роки так погано ставилася до неї, вона ж нічого поганого мені не зробила, навпаки, подарувала мені прекрасного чоловіка, з яким я прожила хороше життя. Моя невістка хоч і молода, але за короткий термін багато чому навчила мене.

Advertisements