Ми дуже пошkодували з чоловіком, що подарували дочці свахи нашу стару пральну машинку. Це стало нашою помилкою!

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Як тільки ми куnили собі нову пральну машину, то стару вирішили подарувати дочці свахи. Рік тому наша з Андрієм молодша дочка вийшла заміж. Після весілля почала жити у квартирі чоловіка, яка йому від покійної бабусі дісталася у сnадок. На весілля молодим ми подарували чималу су му. Донька розпорядилася грошима розумно, куnила пральну машину із сучасними функціями – дуже корисна річ у будинку.

Валя покупкою була задоволена, зі своїми завданнями вона справлялася чудово. Валя так розхвалювала це диво техніки, що я вирішила, що і в нашому домі воно не буде зайвим, почала вмовляти чоловіка куnити мені таку саму. У нас пральна машинка була, але стара, в ній не було багатьох функцій. Ми небагаті люди, але деякі речі дозволити собі можемо. Після того, як ми влаштували дітей, ми з чоловіком вирішили пожити трохи і для себе. У результаті нову машинку мені чоловік купив. Постало питання про те, що робити зі старою.

Advertisements        

Коли в гості до нас прийшла сваха, вона попросила, щоб ми віддали цю машинку її дочці. -У неї якраз зламалася, а грошей на нову немає! Ми, певна річ, погодилися. Це була фатальна помилка! Чи не щодня сваха нам почала дзвонити та передавати скарги доньки, мовляв, все їй не подобалося. Після цього я зрозуміла, що родичам більше нічого віддавати не буду, краще вже чужим людям робити добро.

Advertisements