Коли Сергій потягнув мене у магазин дитячих іграшок, я зрозуміла, що це кінець, що я так більше не можу.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Карина познайомилася із Сергієм на роботі. Колеги знали, що вона добре малює та попросили доnомогти заступнику з відділу кадрів. Сергій виявився дуже привабливим молодим чоловіком. Вони дуже мило балакали, плакат довелося відкласти на пару днів, адже вони не могли наговоритись. Карині було з ним просто і легко, всього за кілька днів вона всю душу перед ним виклала, так зручно вона себе навіть з подругами не відчувала.

Згодом у них почався роман. Карина знала, що у Сергія є сім’я та діти, але нічого не могла з собою вдіяти. Вона навіть відмовила начальству, коли їй запропонували вигідну посаду у філії столиці. «Я розумію, що це безперспективно, але я дозволю собі бути щасливою стільки, скільки захочу» – подумала Карина. Поруч із Сергієм вона почувала себе окриленою любов’ю.

Advertisements        

Але якось вони прогулювалися і проходили повз магазин іграшок. -О, там ведмедик, який так Дімка хотів! – сказав Сергій і потяг її до магазину іграшок. У цей момент вона зрозуміла: “Я не можу забрати його з сім’ї. Я не можу залишити дітей без батька”. Вона ухвалила рішення, яке їй нелегко далося. Вона прийняла пропозицію начальства та переїхала до столиці.

Advertisements