Надія вимагає від чоловіка зрізати доnомогу мамі, щоб вони змогли віддати сина на гуртки. Ось що вирішив Льоша в резуль таті

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Олексій до тридцяти років не досяг якихось неймовірних кар’єрних висот, не почав заробляти мільйони. Заробляв він середньо. Але цього цілком вистачало на безбідне життя. Він міг дозволити собі ходити до кафе, водити жінок до ресторанів, ходити до спортзалу, а також доnомагати матері. Мати працювати більше не могла, бо здо ров’я та вік не дозволяли, а пенсія у неї смішна, на неї не можна навіть мінімум необхідного купити.

Якось Льоша зустрів Надію. Вони почали серйозні від носини. Незабаром вони одружилися, і в них наро дився син. Жили вони у квартирі з мамою Надії. Їхня помилка була в тому, що вони не обговорювали сімейний бюд жет до шлюбу, тож зіткнулися з нестачею грошей. Надія заробляє трохи менше, ніж Олексій, але Льоша віддає частину грошей матері. Зрештою, дружина почала висловлювати з цього приводу невдоволення.

Advertisements        

Каже, що він не пови нен мамі доnомагати, тоді вони зможуть дозволити собі віддати сина на спорт чи інші гуртки, що розвивають. Олексій розривається між матір’ю та борrом перед сім’єю. Він не може так просто кинути стареньку напризволяще.

Advertisements