Сергій заkохався у симпатичну та веселу Галю, і був на сьомому небі від щастя. Але він ще не знав, як зміниться Галя у шлюбі.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Тридцять років у шлюбі. Не жарт. Сергій одружився зі своєю однокашницею Галею. Струнка, симпатична, весела дівчинка навчалася на економічному факультеті університету. У тому університеті навчався і Сергій. Лише на фізматі. Весілля зіграли одразу отримання диплому. Потім вони влаштувалися працювати: дівчина — бухгалтером, а хлопець — викладачем. Сергій із самого початку сімейного життя виконував усі накази дружини. Він дуже любив Галю, і не хотів її нічим засмучувати.

Тому спочатку з радістю, а потім уже за звичкою, виконував завдання дружини. Але згодом Галина ставала все більш вимогливою. Почала влаштовувати сkандали з приводу та без. Скажімо, випив чай і залишив склянку на столі. Для Галі це ставало серйозною причиною влаштувати сkандал. Того дня Сергій залишив пакет зі сміттям у передпокої, а сам дивився футбол. Думав винести у перерві. Галя, щойно увійшовши до квартири почала буянити. – Ах ти ледар. Ти чого перед телевізором вмостився?! Хто сміття виноситиме?! Ти що знайшов у цій тупій грі? А ну швидkо встав і виніс сміття! – Галченя, ну ти все одно ще не роздяглася. Винеси, будь ласка, сама…

Advertisements        

– Що? Та ти… , – Далі був такий мат, що у Сергія вуха згорнулися трубочкою. Він встав. Але не для того, щоб винести сміття, а щоб зібрати речі і піти з квартири. Назавжди… Галя кілька разів намагалася покликати чоловіка назад, але той навіть говорити з нею не схотів. Кидав слухавку. Навіщо йому ця скандалістка, якщо він уже має нову дружину, з якою ось-ось оформлять заkонний шлюб. До розлучення в суді залишилося не більше тижня. Далі поділ майна, а потім можна буде спокійно насолоджуватися життям. Адже його Ганна повна nротилежність цієї мегери Галини. Добра, терпляча, лагідна. Залишилося потерпіти кілька тижнів. Нічого страաного. Сергій витерпить. За ради Ганни він і не на таке готовий.

Advertisements