Все йшло до весілля, як одного разу в наші двері постукали. Відкрила, а там бідненька дівчинка 5 років з листом в руках.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я зустрічалася з самим ідеальним хлопцем, як мені тоді здавалося. Максим мені дуже підходив. І характер хороший, і смаки у нас у багато чому збігаються. Він також чудово жар тує. Всі мої подруги заздрять, кажуть, що я собі справжнього красеня знайшла. До того ж Максим добре заробляє, у нього своя велика квартира. Нещодавно я переїхала до нього жити. Все йшло добре, ми не сварилися, і я так розумію, що готувалися до весілля. Але одного разу в двері постукали.

Я відкрила, а на порозі стояла маленька дівчинка. На вигляд їй було років 5. Вона була скромно одягнена, але в усе чистеньке. Я подумала, що це сусідка. Дівчинка простягнула мені листа, там було сказано: – Максим, це твоя дочка. Ми були з тобою разом 6 років тому. Мене звуть Іра, сподіваюся, згадаєш. Я важко хворію, мені залишилося кілька тижнів. Але я хочу, щоб у дочки була сім’я. Документи у неї в сумочці, виховай її добре. Я посадила дитину на кухні, дала їй чай з шоколадками, а сама замкнулася в кімнаті і стала плакати.

Advertisements        

Так у Максима виявляється є дочка, як він мені це пояснить. Коли Максим повернувся з роботи, то й сам не очікував такого. Він так і не згадав Іру. Я здивувалася, як можна було зустрічатися з дівчиною і не пам’ятати її ім’я. Але Максим мені розповів про своє минуле. Виявляється, що в студентські роки він любив багато гуляти. Він практично не ночував вдома, постійно перебував у клубах, багато пив. У нього було дуже багато жінок. Він і уявити не міг, що хтось від нього заваrітніє. Максим вирішив зробити тест на батьківство, він підтвердився. Дочка дійсно була його. Максим вирішив її виховати, він сильно прив’язався до неї. Але тепер я в роздумах. Я не планувала виходити заміж за чоловіка з дитиною. Тепер я взагалі сумніваюся в нашому майбутньому, я не хочу виховувати чужу дитину.

Advertisements