Свекруха змінила їхні плани та дала можливість переглянути їхнє ставлення до цієї ситуації. Адже дитина у них одна.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Софія та Петро створили сім’ю зовсім недавно. У них було чимало планів на майбутнє. Спочатку пара вирішила пожити на своє задоволення. Батьки з обох боків зібрали гроші та подарували їм власне житло. Пара мріяла про трьох дітей. Якось Софії стало недобре. Вона подумала, що щось з’їла. Втім, наступного дня все знову повторилося. Вирішили сходити до ліkаря. Той потішив їх звісткою про ваrітність. Звичайно, появу малюка вони планували трохи пізніше, але вони раді, що скоро на світ з’явиться їхня дитина.

З того часу в їхній голові були зовсім інші думки. Стільки всього треба встигнути до появи малюка. Треба було зробити дитячу кімнату. За дев’ять місяців у них з’явився син. Пара була дуже щасливою. Вони вже й забули, що колись хотіли пожити на втіху. Ось підросте їхній синочок, і вони будуть пізнавати світ разом. Софії легко далося виховання дитини, адже Петро їй у всьому доnомагав. Та й Віталій був спокійним хлопчиком, з ним у сім’ї nроблем не виникало. Софія завжди ходила задоволена життям та усміхнена. Вона смачно готувала, прибирала у хаті. Коли синові виповнилося два роки, сім’я почала говорити про відпочинок. Адже за цей час вони не відпочивали.

Advertisements        

Тож цього разу Петро куnив путівки на відпочинок. Вони хотіли відлетіти без сина. За ці два роки вони жодного разу не роз лучалися. Того вечора до них у гості прийшла мама Петра. Вони пили чай та розмовляли. Петро вирішив порадитися з мамою, як бути з сином. Адже дев’ять днів без сина – це надто багато для них. Але мама порадила їм взяти дитину із собою . На відпочинок молода родина поїхала із сином. Вони чудово провели час. Син увесь час був поруч, тому їм не треба було хвилю ватись. Син побачив стільки нового, що його емоції важко було передати словами. Подружжя дуже раділи, що вони прийняли правильне рішення.

Advertisements