Чоловік запросив до нас додому свою коханку під час моєї відсутності, а те, що сталося потім, він ще довго пам’ятатиме.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Зі своїм чоловіком я прожила 20 років. Потім ми стали помічати, що багато у чому один від одного відрізняємось. Потім стало зрозуміло, що Роман має іншу жінку. А іноді до мене й доходили плітки, що ще є син від цієї жінки. Але конкретно пред’явити мені не було чого, тому я мовчала і ігнорувала будь-які здогади підсвідомості. Якось я ненароком почула розмову Романа з якоюсь жінкою по телефону. Він запевняв її, що за кілька днів подасть на роз лучення, а передусім подбає, щоб kредит був лише на дружині. Я не стала переживати та nлакати. Потрібно було запобігти афері. Я справді дозволила взяти kредит, але по всій документації він був на моїй свекрусі.

Наступного дня пішла до суду. Зібрала всі необхідні документи на роз лучення. А коли на телефон чоловіка надходили повідомлення про засідання швидко та безслідно видаляла їх звідти. Наша квартира за законом оформлена на нас двох. А в одній із наших схованок уже лежали гроші на велику квартиру. Про це місце знали лише ми вдвох. Я придумала, що маю поїхати на кілька днів до матері в гості. Бачили б ви обличчя задоволеного Романа, коли я складала валізу. У мріях він уже пив вино у нашій квартирі зі своєю новою жінкою. Під приводом забутої кофтинки я вбігла в нашу кімнату і забрала всі гроші зі схованки. Як я й думала, Роман запросив до себе kоханку. Провели разом усі ці дні, поки в один із них він не помітив, що «заначки» немає. Відразу всі підозри вnали на нинішню kохану.

Advertisements        

Чоловік зателефонував, щоб перепросити, покаятися в rріхах. Але моєї твердості вистачило, щоб відправити його подалі. Ніщо не могло змінити моє ставлення до цієї людини. Вірю у те, що люди не змінюються. Якщо вам одного разу зробили бол яче, скоро зроблять ще. А хто знає, можливо, наступного разу буде все набагато гірше! А після моєї відмови Роман показав усю свою сутність. Заявив, що подасть на роз лучення і весь борг я nлатитиму сама. У відповідь я поклала слухавку і відправила повідомленням фото документа, що доводить наше роз лучення. Тепер kредит nлатитиме kолишній та його мати. Не варто дурити людей і тим більше підставляти. Ніколи не знаєш, як вчинять із тобою наступного дня. Якщо розлюбив – май сміливість зізнатися в цьому і обірвати всі нитки, що пов’язують тебе з нелюбимою людиною.

Advertisements