Вирішили ми з подругою якось посидіти в кафе, понасолоджуватися кавою і раптом почули, як бариста говорить про якусь ваrітну дівчину, що працювала в них. Від її розповіді у нас волосся дибки встало.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Якось, коли я прийшла на роботу, зустріла свою начальницю. Вона чомусь на той момент була зовсім не в дусі. Але моя начальниця часто не в настрої, тож я не звернула на це уваги і просто мовчки пішла працювати. У той день у мене було не дуже багато справ на роботі, тому я не дуже була завантажена на своєму робочому місці. Так само і моя колега та подруга Оксана. Це дуже не сподобалося нашій начальниці, тож вона вирішила нас удвох із подругою відправити за документами до міської ради.

Ми з моєю колегою, звичайно, вирішили відразу не йти, не займатися робітничими справами, а піти в кафе, яке знаходиться недалеко від нашої роботи, випити чашку кави та з’їсти круасан. Так ми зробили. І ось прийшли ми до кафе, вирішили сісти не за стіл, а за барну стійку. І тому ми дуже добре чули розмову баристи, яка готувала нам каву. Від того, про що вона говорила аж волосся дибки стало. Як виявилося, нещодавно до них влаштувалася працювати одна офіціантка, яка зараз ваriтна та пропрацює у кафе лише півроку, а потім піде у деkретну відпустку.

Advertisements        

І ось ця вагітна дівчинка дуже дратує бариста за те, що вагітна прийшла працювати, а також за те, що їй постійно необхідно ходити до ліkарів, а ця бариста повин на постійно її замінювати на роботі. Ми з подругою вийшли з кафе злими на бариста. Адже не просто так прийшла працювати офіціанткою вже ваriтна дівчинка, їй напевно це необхідно, щоб трохи заробити грошей і бути в змозі забезпечувати свою майбутню дитину. Особисто я, не знаючи цієї дівчини, вже її поважаю як мінімум за те, що вона не позбулася дитини і вирішила дати їй життя і також за те, що вона щосили намагається трохи заробити і мати якусь подушку безпеки для народ ження дитини. Якщо в нашій країні було б більше таких сміливих дівчаток, то тоді, напевно, світ був би добрішим.

Advertisements