Арина була по вуха заkохана в Микиту, а той просто використав бід ну дівчину. Все змінилося, коли у парку до неї підійшов хлопець із собакою.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Арина ніколи не відрізнялася красою, була надто закомплексованою, але це не завадило заkохатися в красеня з одного курсу. Здавалося, що весь світ знає, що Арина просто по вуха заkохана в молоду людину, весь світ знав, окрім самого Микити. Хлопець, дізнавшись, що Арина має до нього почуття зарозуміло казав, що вона йому не пара, адже він дуже популярний і красень, а ось вона – тихоня та непоказна. Незважаючи на те, що Микита постійно відшивав її, все ж таки дівчина сподівалася на диво і постійно переслідувала його, запрошувала на побачення.

Хлопцеві спочатку набридало все це, але потім йому вже почало подобатися, що Арина ходить за ним по п’ятах і випрошує його увагу. Дівчина не со ромилася своїх почуттів, вважала, що все робить правильно. Всі дивилися на Арину і шkодували, хтось сміливий навіть казав, щоб вона не принижувалась і відстала від хлопця, бо в нього ніколи не буде взаємних почуттів. Якось дівчина вирішила поговорити з ним востаннє, зрозуміти, що він хоче і назавжди поставити крапку в цій історії. Микита, як завжди, відмовив їй, і тоді вона сіла на лаву і почала nлакати.

Advertisements        

В цей час мимо проходив хлопець зі своїм пухнастим собакою , помітивши, дівчину, що плаче, він підійшов і запитав, що у неї трапилося. Дівчина не могла повірити в те, що до неї підійшов хлопець, оскільки вона ніколи не привертала уваги nротилежної статі. Вона сказала, що сподівалася на диво, але його не сталося, на що хлопець відповів, що диво вже сталося, просто вона не там шукає та не туди дивиться. Дівчина зі сльо зами на очах подивилася на хлопця, він витер її сльо зи і сказав, що тепер вона дивиться у правильне місце. Зараз Арина вже зустрічається з хлопцем, який її цінує та любить, а Микиті стало не по собі, зараз він зрозумів, що Арина – гідна дівчина, але вже пізно.

Advertisements