Подруга Таня прийшла до мене у сльо зах і сказала, що мало що зра дила чоловікові, так ще й потім про все розповіла йому. Але найгірше було попереду.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У моєї подруги ніяк не складалося особисте життя, то чоловіки пропадали після кількох зустрічей, то не дзвонили і не пояснювалися, і весь цей час вона приходила до мене вилити душу. Я дуже любила свою подругу, ми дружили багато років, знала про неї все-все, і ніяк не здивувалася, коли о п’ятій ранку отримала від неї дзвінок на телефон. Коли я підняла слухавку і почула її голос, то зрозуміла, що в неї щось трапилося і їй потрібна доnомога, я одразу сказала, щоб вона до мене приїхала. Бачилися ми з подругою не так часто, хоч жили дуже близько, у всіх у нас були свої турботи та сім’ї. І ось коли Таня приїхала, я зрозуміла по її обличчю, що щось трапилося.

Вона почала nлакати і говорити, що сама не зрозуміла, що наробила і що тепер її родині кінець. Коли я попросила розповісти, що трапилося, вона сказала, що зрадила чоловіка і при цьому сама все розповіла йому. Я не могла зрозуміти, чому вона пішла на такий крок, але ще й не розуміла, чому вона все розповіла, знаючи, що це занапастить її сім’ю. Чоловік Тані видний чоловік, займає керівну посаду, тоді як подруга – бухгалтер. Усі заздрили, коли дізналися, що Віктор та Таня разом живуть, тож почали поширювати чутки про те, що її чоловік нібито зрад жує її на боці.

Advertisements        

Таня повірила цим чуткам і в період душевної муки напилася, і віддалася своєму колегі . Вона думала, що все це вже кінець, Віктор ніколи не прийме її і не пробачить за такий вчинок, але він все ж таки зателефонував і запропонував їй повінчатися. Подруга, заревана до цього, засяяла і сказала в слухавку «Так», і повернулася до мене зі щасливим обличчям, витираючи сльо зи. Сказати, що я в люті була від їхніх драм, нічого не сказати, але все ж рада, що в неї все склалося таким чином.

Advertisements