Світлана поїхала в інший кінець міста, щоб зустрітися з подругою. Коли вони сиділи в кафе, раптом побачили невістку Свєти. А вона була не одна. Вона обійнявшись із чоловіком зайшла до того ж кафе і сіла неподалік.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Світлана поїхала в інший кінець міста, щоб зустрітися з подругою. Коли вони сиділи в кафе, раптом побачили невістку Свєти. А вона була не одна. Вона обійнявшись із чоловіком зайшла до того ж кафе і сіла неподалік. Світлана не знала, що з цим робити. Вона бачила цього чоловіка десь три місяці тому, він підвозив її невістку додому, а коли невістка спустилася з машини, він хотів її поцілувати, але вона його відштовхнула, бо побачила свекруху. Але настільки вона вболтала свекруху, що Світлана подумала, що їй таки здалося. А тепер вона з цим чоловіком обіймається в кафе. Спочатку Світлана хотіла непомітно піти, але потім вона зважилася підійти до невістки.

А та, побачивши свекруху, одразу відсунула руку від цього чоловіка. – Привіт, Ніно. Я не хочу влаштовувати тобі скандал у цьому кафе, але ти сьогодні ж скажеш моєму синові, що в тебе kоханець і підеш від нього спокійно. Щоб ноги твоєї більше у мене вдома не було. Висловивши все, Світлана поспішила додому, навіть не попрощавшись із подругою. Увечері вона подзвонила синові, але в нього був гарний настрій, і Світлана зрозуміла, що Ніна нічого йому не сказала. У двері подзвонили. Світла відчинила, а там була Ніна.

Advertisements        

Вона благала не розповідати нічого синові, адже вона вже порвала з цим чоловіком і більше ніколи в житті не зрад жуватиме чоловікові. Але свекруха не погоджувалась. – Післязавтра день народ ження мого сина. Якщо ти не розповіси, це зроблю я цього дня. Ніна нічого йому не розповіла, а мати так і не наважилася. Він був такий щасливий, так любив дружину, що вона не захотіла його засмучувати. Невістка їй подякувала за те, що вона нічого не розповіла. Вона зберегла таєм ницю невістки, а за два роки невістка наро дила доньку . Усі були дуже щасливі. А якось Світлана знову побачила, як її невістка цілується з якимсь чоловіком, не з тим, якого Світлана раніше бачила. Вона зрозуміла, яка в неї невістка, але якщо того разу не розповіла чоловікові, зараз теж не зможе. І вона задумалася, а внучка взагалі їй рідна?

Advertisements