Марк з самого ранку пішов на пошуки того особливого подарунка для 25-річчя дружини. І ось уже ввечері віддав він коробку дружині і почав чекати на її реаkцію!

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

– Марино, ти чому так рано? Якби не ти, я ще спав би. – Ти взагалі слухаєш мене? Вчора тобі сказала, що поїду до сестри. Зараз спитати хочу, чи ти їдеш зі мною? – О, боже, і для цього ти мене розбудила? Давай цього разу без мене, а я тим часом подарунок тобі куnлю. Що ти хочеш отримати? – Я подумала, що цього року хочу, щоб твій подарунок був сюрпризом, бо я завжди сама обираю, що ти мені подаруєш. Так не цікаво. Марина пішла, Марк поспав ще годинку, а потім вирушив на пошуки «того подарунка», однак, що він повинен подарувати – не знав. Ідей не було. Він хотів цього разу здивувати їй, показати, що справді може робити сюрпризи, тому пропоновані модні сукні в магазинах та мереживні комплекти спідньої білизни – це було не те.

Вони були недостатньо «особливими». Зайшов навіть до магазину побутової техніки, подивився кухонне приладдя. Знову не те. Зайшовши до магазину з різними дрібничками, він також був переконаний, що тут не знайде нічого, але його увагу привернула невелика коробочка з великою кількістю відділень. Марк усміхнувся і пішов із нею до каси. Потім ще трохи пройшовся по магазинах, і щасливий подався додому. Увечері вже й дружина повернулася від сестри. Удвох стали чекати 12 годин, щоб зустріти Мариніні 25 років. Марк був сам на себе несхожий, очевидно, що він був дуже задоволений своїм подарунком, який ретельно сховав у подарунковому папері.

Advertisements        

Марк навіть став знімати на телефон, коли дружина повільно розпаковувала подарунок, але першою її реаkцією було здивування та розчарування. – Це жарт? Ти такий щасливий, бо даруєш мені коробочку? – Це не просто коробка, люба! – О, так, у ній багато відділень! – А ти подивися! Можливо, в якомусь із них лежить сюрприз! Марина відразу зрозуміла натяк і почала відкривати маленькі відділення, знаходячи в них косметику, на яку давно заглядалася, дрібниці для дому, парфуми, а в найменшому відділенні вона знайшла золоту каблучку! Обидва засяяли від щастя. Дівчина від подарунків, а чоловік від того, що не міг подумати, що робити такі сюрпризи так приємно!

Advertisements