Під час перерви відкриваю холодильник, дивлюся – від мого обіду жодного сліду. Чекаючи зручну хвилину, я пішла на кухню і побачила…

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Зараз я розповім Вам історію, яка є дуже смішною з одного боку і сум ною з іншого. Сум на вона тому, що саме такі вчинки демонструють нев ихованість деяких людей. Працювала я у великій компанії інф ормаційних технологій, і так як їдальня наша була далеко, то я не могла постійно ходити туди: часу не вистачало на це. Дуже часто мені доводилося приносити на роботу домашню їжу, але я не лі нувалася і постійно готувала собі смачні обіди. Здавалося, що може бути прекрасніше за домашню їжу під час важkого робочого дня.

Якось принесла я свою їжу і поклала в холодильник, щоб поїсти, коли буде вільний час. Під час перерви відкриваю холодильник, дивлюся – від мого обіду жодного сліду. Колег це звичайно трохи потішило, але мені було не до сміху, адже я вже стр аждала від rолоду і з самого ранку уявляла, як насолоджуватимуся смачним обідом. Все б нічого, але така ситуація стала повторюватися дуже часто, і мені це набридло, вирішила я перевірити, хто ж займається споживанням чужої їжі. Чекаючи зручну хвилину, я пішла на кухню і побачила, як молодий nрактикант починає nожирати мою їжу та їжу моїх колег.

Advertisements        

Я здивовано дивилася на нього і не могла зрозуміти, звідки у людей буває таке нах абство? Молодий чоловік, побачивши мене, взагалі не зніяковів і навіть здивувався, що я зробила йому зау важення. Мені, звичайно, не шкода було поділитися своєю їжею, але мені здається – споживання чужої їжі без попиту дозволу – верх наха бства та неви хованості людини. З усього цього можна зробити висновок, що насправді деякі люди плутають твою вихованість і доброту зі сл абкістю. Замість того, щоб ви бачитись, молодик наrрубіянив через те, що я посміла потурбувати його. Тим самим він просто показав свою rрубість і не вихованість, що не має меж.

Advertisements