Коли пара пішла подати заяву на реєстрацію шлюбу, їм відмовили, оскільки молодим було по 80 і 78 років. Тоді вони вирішили питання по іншому

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я досі не можу зрозуміти тих людей, які засуджують пізні шлюби. На їхню думку, якщо людині вже за 60 – то вона не має права на щастя? Яка різниця, скільки тобі років, якщо ти хочеш бути щасливим і зробити щасливою свою kохану людину? Саме така ситуація мала місце в одному з американських штатів. ”Молоді” подали заяву на реєстрацію шлюбу.

Але їм відмовили. Причина в тому, що чоловікові було 80 років, а жінці – 78. Вони подали до су ду – і виграли його. Про рішення су дді їм повідомили наступного дня. А пара, зі свого боку, не стала відкладати реалізацію своєї мрії у довгу скриньку – і розписалася того ж вечора. Виявилося, що це не було спонтанним рішенням. Літні люди зустрічалися кілька років.

Advertisements        

Між ними ніколи не було свароk та kонфліктів. Понад те, вони мали ідентичні погляди на життя. А після реєстрації шлюбу їхнє життя стало ще щасливішим. Вони гуляли щовечора, ходили магазинами, сиділи в кафешках, а вдома дивилися свої улюблені фільми чи читали книжки. Звичайно для них це не було першим шлюбом. Їхні перші сім’ї зруйнувалися з тієї ж причини – подружжя не розуміли одне одного. Як же добре, що вони таки знайшли один одного!

Advertisements