Я сумнівалася в вірності чоловіка, тому за порадою моєї подруги, поклала в кишеню куртки невеликий диктофон.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з чоловіком прожили 7 років щасливого життя, коли у нас почали псуватися стосунkи. Ніхто з нас не розумів, у чому річ, але обидва відчували, що ми охолонули один до одного. Та й у житті не все було гаразд: низькі зарnлати, постійна нестача грошей… Якоїсь миті до мене в голову закралася думка, що чоловік мені зрад жує. Я перевірила його телефон та ноутбук – але не знайшла жодних зачіпок.

Однак його поведінка не давала мені спокою. Але що робити – я гадки не мала. Коли я розповіла про свої переживання подрузі, то вона запропонувала покласти у внутрішню кишеню куртки мого чоловіка маленький диктофон. Дивно, але ця ідея мені сподобалася. Я зробила, як сказала подруга. Увечері, коли чоловік повернувся з роботи, я відправила його вечеряти, а сама дістала влаштування, закрилася у ванні – і почала слухати.

Advertisements        

Було нудно, оскільки більшість запису містила розмови з колегами. А потім я почула те, після чого мені стало дуже со ромно. Чоловік розмовляв з одним зі своїх друзів і ділився переживаннями щодо того, що я постійно ображаюся на нього. Він казав, що, можливо, щось робить неправильно, тож хоче зробити мені сюрприз. Сюрпризом були 2 квитки на море, а ще шуба в kредит. Я довго nлакала. Чи відчувала вину за свій вчинок, чи щастя, що в мене настільки прекрасний чоловік…

Advertisements