Дочка привела нареченого познайомити зі мною. Цілий вечір мене не залишало відчуття, що я його десь бачила. Пізніше, коли вони з донькою пішли, я згадала

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли ми з чоловіком одружилися, дуже баrато працювали, щоби наша донька отримала все найкраще. Аліна наша єдина дочка, ми хотіли для неї лише щастя. Вона виросла справжньою красунею та розумницею, саме так, як ми мріяли. Відбою від шанувальників не було. Ми з чоловіком з нетерпінням чекали, коли ж дочка вибере собі нареченого.

Але дуже довгий час Аліна залишалася байдужою по відношенню до залицянь чоловіків. Але на початку серпня ми помітили зміни в її поведінці, Аліна стала якась надто задумлива і занурена у себе. Пізніше вона зізналася, що один хлопець їй дуже сподобався, і вона хоче його познайомити з нами. Я одразу почала готуватися. Не щодня єдина дочка приводить до будинку нареченого! У призначений день та годину стіл був накритий у найкращих сімейних традиціях.

Advertisements        

Євген виявився високим і дуже симпатичним хлопцем. І зовні, і за поведінкою він справив на мене позитивне враження. Але весь вечір мене не залишало відчуття, що я десь його бачила. Пізніше, коли вони з донькою пішли, я згадала, що бачила його фото к телевізорі. Казали, що він шахрай і просили повідомити, якщо хтось зустріне. Я одразу розповіла все доньці та чоловікові. Дочка на мене образилася, вона оголосила, що я спеціально все вигадала, але це не так. Того ж дня вона зібрала свої речі та пішла. Вже місяць вона мешкає з тим хлопцем і не розмовляє зі мною. Мене мучать сумніви. А раптом я помилилась?

Advertisements