Дізнавшись, що хлопець моєї подруги сам у хаті, вирушила до нього

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Катька моя університетська подруга. Навіть не знаю, як пощастило нам потоваришувати, хоча це, напевно, через те, що обидві ми з області. На курсі всі інші були столичні, якісь просунуті, ось ми і зблизилися. Нас ще в одну кімнату гуртожитку поселили, тож вважай, що доля була. Катя була нудною співмешканкою , тільки й робила, що книжки свої зубрила . А я давно зрозуміла, що не в книжках цих щастя, найголовніше у житті – добре вийти заміж. Ось якщо вийдеш за забезпеченого, тоді життя буде казкою, а якщо ні, доведеться орати на нудній роботі, платити іпотеку, стояти біля плити. Я на вечірки ходила, намагалася принца свого знайти, ще Катю розуму вчила, а вона мені говорила: -Та я освіту хочу хорошу здобути, фахівцем стати, а чоловік…

Це як вийде, я по кохання хочу. І це була нахабна брехня! Вона тільки прикидається невинною вівецєю, а як пішла на практику, одразу заступника директора підчепила! Я як дізналася, одразу сказала: -А ти гарна! Як спокусила? Дивиться на мене, широко розплющивши очі. -Спокусила? У нас просто взаємні почуття з’явилися! -Кать, ну не вішай мені локшину на вуха … Але вона добре вжилась у ролі невинної вівци, так нічого й не розповіла. А за місяць Паша забрав її до себе жити. У нього своя квартира була у центрі й машина. З того часу Катю до університету почала підвозити крута іномарка. Я розуміла, що Катя такого чоловіка недостойна. Вона непоказна, я значно краще виглядаю. Я вирішила, що час справедливість відновити.

Advertisements        

Точно впевнена, що Катя на практиці, а її хлопець удома вирушила до нього. У той день я виглядала просто чарівно, сукня відмінно фігуру підкреслювала. Павло, відчинивши двері, завмер. Мабуть, його так вразив мій зовнішній вигляд. -Катя не вдома. Ви ж її подруга, га? -Я знаю, але я не до Каті. -А до кого? -До тебе … У квартиру не запросіть? -Ні, тут кажи. Я розчаровано надула губи, а потім наблизилася. -Дуже хотілося б дізнатися тебе ближче. Не хочеш увечері кудись сходити? Він прибрав мої руки, задумливо подивився на мене, штовхнув у під’їзд і замкнув двері. У мене щелепа відвалилася. От я думала, що Катя нормального мужика знайшла, а він такий хам! Реакція незрозуміла, але це лише перша спроба, я так просто не здаюся.

Advertisements