Якось чоловік заявив, що зморшки мої йому не подобаються, я повинна підтягнути облича у фахівця. Моя відповідь відбила в нього всяке бажання на цю тему заїкатися.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Зрозуміло, що після сорока зовнішність змінюється. Зморшки, зайва вага, шкіра, що обвисла, сивина – нормальні супутні явища дорослішання. Знаю, що багато жінок болісно сприймають зміни свого тіла, але я спокійно спостерігала за змінами у своїй зовнішності. Я з собою у повній гармонії. Так, мені 50, у мене з’явилися зморшки і постать не така струнка, як у молодості.

Але я за собою стежити не перестала, проте тільки природні методи догляду, нічого зайвого. Всі ці підтяжки, боtокс, мені не зрозумілі. Навіщо штучно намагатись омолодитися? У кожному віці є своя особливість. Як нещодавно з’ясувалося, мій чоловік мою позицію не поділяє. Він останнім часом став натякати, що можна було б скористатися деякими досягненнями косметології та nластичної хірурrії. Спочатку це були просто розмови навколо цієї теми, а вчора прямо сказав: -Зморшки твої мені не подобаються, давай підтягнемо обличя у фахівця?

Advertisements        

Дружина Серьоги зробила і помолодшала аж на десять років! Моя відповідь відбила в нього всяке бажання на цю тему заїкатися. -Можемо підтягнути, тільки якщо я помолодшаю на десять років, доведеться і чоловіка шукати на десять років молодше. Бо твою мужність ніяка косметологія не підтягне.

Advertisements