У мене була найдосконаліша сім’я у світі, і я дуже пишалася цим. Але хто б міг подумати, що все скінчиться саме так

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з моїм чоловіком прожили у шлюбі 20 щасливих років. Я познайомилася з ним, коли мені було всього 18. Він був моєю першою та останньою любов’ю. Ми одружилися, наро дили двох чудових діток. Я була дуже щаслива, що змогла створити таку сім’ю. Так красиво все й могло nродовжуватися, але виявилося, мені залишалося недовго цим насолоджуватися.

Мій чоловік потрапив у ава рію на машині свого друга. Він 2 роки після цього не міг ходити, потім потихеньку встав на ноги. Цей період свого життя я досі згадую з жахом та мурашками по всьому тілу, адже тоді я працювала на трьох роботах, щоб nлатити за реабілітацію чоловіка, а дітей я не бачила, ними займалася моя мама. Я пам’ятаю, харчувалася я тоді однією гречкою, і те, щоб непритомність з голоду не впасти. На мені тоді можна було вивчати скелет людини. Потім, коли чоловік встав на ноги, сподівалася, що чорна смуга мого життя закінчилася, проте не тут було.

Advertisements        

Чоловік зробив мене такий сюрприз, що я досі не приходжу до тями після цього: чоловік мені зрадив з однією жінкою, а потім і зовсім заявив, що йому з нею цікавіше, і зі мною більше жити не хоче. Так ми й роз лучилися, переживши один з одним усе у світі. Знаєте, я досі люблю його і не можу ніяк знайти причину такого вчинку. Напевно, не варто було так забити на себе, адже тим самим я втратила свою привабливість в очах чоловіка.

Advertisements