Я мріяла про день, коли в мене з’являться онуки. Але коли син привів додому це село, я зрозуміла, що добром це не скінчиться.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Син є сенс мого життя і моя гордість. Він повністю виправдовував усі покладені на нього зобов’язання, навіть зміг вступити до бюджету та закінчити його з відзнакою. Я з нетерпінням чекала на той момент, коли син нарешті одружується, а в мене з’являться онуки. Але та, кого він привів до нас у будинок, зовсім не відповідала моїм очікуванням.

Тамара звичайна сілючка, у неї з освіти лише дев’ять класів школи, щоб ви розуміли. Ось чому така панночка може навчити моїх онуків? Я багато відмовляла Олега від цього шлюбу, але він уперся. Найгірше те, що після реєстрації стосунkiв він привів її до нашого будинку. Мені довелося миритися з її присутністю. Господарством вона вміло займається, тоді як загальна ерудиція кульгає. Варто їй заміж вискочити, як вона одразу заваrітніла. Я весь час підозрювала, що вона нагуляла дитину.

Advertisements        

Після nологів почала вимагати тест на батьківство. Олег на мене через мої вимоги образився. Тест ми таки зробили, і він підтвердив, що Діана моя онука. Тільки це мене не заспокоїло, я пропонувала Олегу роз лучитися з Томою, а Діаночку я виховати доnоможу. Він чомусь на мої поради сердився, нещодавно зібрав свою родину і переїхав. Впевнена, що з часом він зрозуміє, що я в усьому мала рацію.

Advertisements