Діана побачила нового сусіда після переїзду і в неї підкосилися коліна. Тільки було одне АЛЕ – він був одружений і старший за неї на сім років

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Вона була на третьому курсі, коли вони з родиною переїхали до нового заміського будинку. Її батько дуже намагався придбати цей заміський будинок для їхньої родини. Діана намагалася виправдати очікування батьків і добре вчилася. До третього курсу університету вона зовсім не цікавилася nротилежною статтю. Але після переїзду вона побачила їхнього нового сусіда, і в неї підкосилися коліна.

Вона сама не могла зрозуміти, що з нею відбувається і чому вона так реагує на цього чоловіка. Він був одружений і старший за неї на сім років. Але щоразу, коли вона зустрічала його, він здавався найкращим чоловіком у всесвіті. Він із дружиною іноді заходив по-сусідськи, і батьки теж вирушали у гості на свята.

Advertisements        

Діана не мала жодних надій, що її kохання може зустріти взаємність, хоча Вадим і не виглядав з дружиною щасливим. Після університету її став доглядати один хлопець з роботи. Він був працьовитим і цікавим, Діана стала зустрічатися з ним, хоча серце її належало іншому. Коли вона почала готуватися до весілля з Павлом, Вадим роз лучився з дружиною через її зраду. Після цього він почав дивитись на Діану зацікавлено. Про те дівчина вирішила для себе, що все вже давно втрачено.

Advertisements