У черзі у косметолога я познайомилася з дуже цікавою жінкою. А коли вона відкрила мені таєм ниці свого особистого життя, я була здивована

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Якось я поїхала до свого косметолога, і поки я сиділа в черзі, познайомилася з однією жінкою, яка перевернула все моє життя. На вигляд їй було 55, ну, максимум 60, але, коли вона сказала, що їй вже 70, мене ніби струмом вда рило, адже повірити в це було дуже складно. Жінка була одягнена дуже елегантно, на обличчі був легкий макіяж, а в руках – клатч із милою брошкою. Увага до деталей! Ми з нею розмовляли, і вона розповіла, що була одружена 2 рази.

Вона завжди була певна, що мамою ніколи не стане. Ні, вона не мала відхилень у плані репродукції, просто не хотіла вона того і все. Перший чоловік сподівався, що в дружині прокинуться материнські почуття, і вона подарує йому спадкоємця, nроте цього не сталося, і їм довелося розлучитися. Другий чоловік був вже одружений у минулому, і в нього вже була дочка від минулого шлюбу, тож позицію своєї другої дружини він прийняв дуже спокійно.

Advertisements        

І тут на мою знайому чекало розчарування. Її другого чоловіка не стало, коли їй було 52. З того часу вона жила сама і сміялася з людей, які говорили, мовляв, якби вона мала дитину, їй би не довелося жити у повній самоті. Адже їй було зручно наодинці з собою, та й дочка покійного чоловіка часто до неї заглядала, як до подружки. – А склянку води мені подасть той, кому я заnлачу за це, – посміхнулася вона насамкінець і зайшла до фахівця.

Advertisements