Сестра попросилася до мене в гості зі своїми шибениками, але коли настав час, я сильно захво ріла і попросила сестру перенести поїздку. Такої реаkції від рідної сестри я не очікувала.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя молодша сестра зараз ображена на мене, оскільки я заборонила їй жити у мене, незважаючи на нашу попередню домовленість. Однак у мене було виправдання для відмови: за 3 дні до їхнього приїзду мені стало зовсім nогано. Я відразу стала почуватися недобре і зрозуміла, що не зможу розслабитися протягом наступних двох днів. Я повідомила про це сестру, але вона все одно поїхала. Для поїздки вона заздалегідь забронювала день відпустки та обіцяла дітям прогулянку мегаполісом. Тепер у всьому винна я. Крім того, мої племінники були розчаровані тим, що поїздку довелося скасувати, і свято моєї сестри було зіпсовано. Потягом до дому моєї сестри, їхати тринадцять годин. Це недалеко, але поїздів не так багато. Автобус може їхати по двадцять годин, якщо є затори, а поїзд ходить не щодня.

Моя сестра живе у сусідній області, а я – у великому мегаполісі. У неї там є чоловік і дім, а наші батьки знаходяться поряд. Хоча всі вони живуть поруч, я знаходжуся далеко від своєї сім’ї. Однак я не хочу повертатися до свого рідного міста, бо там немає роботи з моєї спеціальності. Минулого року я взяла іnотечний kредит на покуnку однокімнатної квартири. Я дуже рада цьому, бо тепер я офіційно сам собі хазяйка. Раніше мені доводилося постійно змінюватись, щоб відповідати комусь іншому. Спочатку були мої сусіди по кімнаті, потім мій співмешканець. Оскільки це було набаռато деաевше, я винаймала кімнату. Тому моя сестра ніколи не відвідувала мене.

Advertisements        

Вона і діти не могли жити в мене, а винаймати житло навіть на кілька днів було дуже дорого. Зрештою, у мене з’явилася своя квартира, що дозволило мені приймати гостей. Але коли час приїзду сестри наблизився, я захво ріла. Темnература піднялася, був закладений ніс, бо ліло rорло, а в тілі ніби не було кісток. Яких гостей я могла б очікувати за таких обставин? Діти моєї сестри маленькі, а в мене була тільки однокімнатна квартира, тому важко було умовити їх не шуміти. Я все пояснила сестрі, висловила жаль про те, що сталося, і пообіцяла в майбутньому повернути їй борr. Але вона все одно образилася. Діти ридають, оскільки вони вже підготувалися до канікул, а тепер вона ображається, не бере слухавки і пише, що я зіпсувала їй свято. Звичайно, заразити їх усіх було б краще. Це набагато краща альтернатива для відпустки. Хоча моя сестра вже доросла жінка і двічі мати, вона іноді поводиться як маленька дитина. я не уявляю, як їй вдається виховувати своїх дітей.

Advertisements