Коли я усвідомила, що син ніяк не хоче покинути цю Галину, то поставила йому ультиматум. І ось що він вибрав у результаті

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У мене лише один син. У виховання Олега я вклала всю душу. Він все життя був до мене дуже прив’язаний. Навіть коли виріс, завжди ділився всім. Я сама його вирощувала, у нас дуже тісний зв’язок. Все зіпсувалося, коли з’явилася Галина! Олег із нею університеті познайомився. Вже не знаю як, але ця вертихвостка його закохала в себе.

Тоді в Олега і почали з’являтися дивні думки, все йому навіювало це стерво. Він став ходити на студентські вечірки, їсти шкідливу їжу, навіть пара друзів з’явилася. Мені ці хлопці одразу сподобалися. Олег, який завжди мені все розповідав, тепер відповідав: -Мам, я у справах, буду пізно, не дзвони. -У яких справах? -Особистих! А потім грюкнув дверима і пішов.

Advertisements        

Ну які особисті стосунkи можуть бути у двадцять років? Я вирішила будь-що їх роз лучити, щоб повернути собі свого хлопчика, щоб все було як раніше. Я поставила йому ультиматум: або я, або твоя Галя. Я була впевнена, що він вибере мене, адже хто ще може бути дорожчим за матір? Якась вулична дівчина? Але син сказав: -Мам, я Галю люблю. Ми хочемо одружитися. -Якщо ти хочеш бути з нею, то забирайся з мого будинку! – крикнула я. А він справді зібрав речі та поїхав! Вже два місяці мешкає окремо. Я в жаху просто, місця собі у власному будинку не знаходжу.

Advertisements