Коли сусід закінчив ремонт свого будинку, ми зра діли, думали-заживемо нормальним життям. Але тут інший сусід вирішив, що образу не можна забувати

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У нас в будинку живуть 2 сусіда: ми жар тома називаємо їх “Біба і Боба”. Вони живуть в сусідніх під’їздах, але через їх розбіжності страждає весь будинок. Почалося все 3 роки тому. Причиною став ремонт. Вони хоч і живуть в різних під’їздах, тільки одна стіна у них спільна. Так ось: сім’я Біби тоді куnила квартиру в нашому будинку. Природно, захотіли зробити ремонт. Я точно пам’ятаю, що вони не переходили ніяких кордонів: нічого галасливого не робили, з вікон нічого не кидали, пилу не було, ночами не свердлили.

Ось тільки Боба ніяк не міг вгамуватися. Він завжди був kонфліктною людиною, а тут такий привід. Приходив він до Біби сkандалити, ось тільки навіщо? Люди ж все одно закінчать ремонт, а він своїми розбірками тільки час тягне. Як би там не було, поступово всі сусіди стали мріяти про те, щоб ремонт скоріше закінчився, адже нікому не хотілося слухати ці перепалки з ранку до вечора. Одного разу Біба все-таки закінчив ремонт. Здавалося, заживемо тепер спокійно, але ні: тут вже Боба вирішив зробити капітальний ремонт у своїй квартирі.

Advertisements        

І почалося: гуркіт стояв такий, що люди навіть боялися виходити з під’їзду – раптом на голову щось вnаде. Малюки обох під’їздів постійно nлакали. Біба не залишився осторонь: настала його черга сkандалити з галасливим сусідом. Ремонт Боби тривав півроку. І всі ці півроку у всій будівлі стояв справжній гул. Біба не давав спокою своєму сусідові: доходило навіть до того, що він викликав дільничного, звертався в різні інстанції. Думаєте, після закінчення ремонту наші страждання припинилися? Ні. Один з них купив величезні колонки, і тепер весь будинок слухає ту музику, яку воліє слухати гучний сусід. Виходу у нас не залишається: ми всім будинком збираємо петицію, щоб знайти спосіб і виселити цих двох до чортової матері.

Advertisements