-Ти станеш моєю дружиною? Даша посміхнулася йому своєю найбездоганнішою усмішкою: -Ні!

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Справа була у дороrому ресторані. Ігор стояв на одному коліні, як принц із казки. Даша виглядала бездоганно у своїй червоній сукні. Волосся гарними хвилями спадало з її плечей. Він дістав коробку з каблучкою з кишені піджака і сказав слова, які мріє почути кожна дівчина: -Ти станеш моєю дружиною? Даша посміхнулася йому своєю найбездоганнішою усмішкою:

-Ні! Ігор одразу розгубився: -Кохана, що значить ні? Ти ж так давно цього хотіла! -От саме, що хотіла, а тепер уже не хочу, пізно! Даша розгорнулася і пішла. Вона вважала, що зробила все правильно, Ігор заслужив побути у її становищі. Вони мешкали разом майже чотири роки. І вона багато разів просила його узаконити стосунkи.

Advertisements        

Теоретично нічого це змінити не повин но було, але їй так було б спокійніше. Ігор kатегорично відмовлявся. Його влаштовував такий стан справ, не хотів брати зайву відповідальність. Зважився він на цю пропозицію лише тоді, коли на Дашу почав заглядатись брат її подруги Свєти. Тоді в нього з’явилося бажання міцніше прив’язати до себе Дашу. Даша вважала, що Ігор заслужив на життєвий урок і відмовила. У душі вона сподівалася, що Ігор перегляне своє ставлення і ставитиметься до наступної дівчини відповідально.

Advertisements