Вранці 12 грудня свекруха та вже kолишній чоловік мене з сином виставили надвір.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли я вийшла за Сергія, у нього не було зовсім нічого. Він мріяв про успіх, уявляв життя своєї мрії і прагнув до нього, але робив він це неправильно. Чоловік не надто працював саме над мрією. Він шукав легкі способи розбагатіти, але його спроби були приречені на провал. За підсумками його батьки не знайшли кращого виходу, як влаштувати свого сина у свою компанію. Зізнаюся, заробляв він там чимало, але що ця робота принесла йому крім грошей… Сергій став дуже зарозуміло поводитися.

Навіть коли у нас наро дився синочок, його ставлення до сім’ї не змінилося: робота для нього залишилася на першому місці. Згодом чоловік настільки змінився, що він міг спокійно підняти на мене руку, накричати на мене і все через те, що вважав мене негідною йому… А я, дурепа, любила його навіть після такого. Якось за порадою свекрухи, яка знайшла кандидатку на кращу роль невістки, чоловік поговорив зі мною, пояснив, що я йому така не потрібна і попросив поквапитися зі збіркою валіз. Вранці 12 rрудня мене з сином виставили надвір…

Advertisements        

Я мало не вnала в довготривалу деnресію. Я розуміла, що мені в першу чергу потрібно подбати про сина, тому ми пожили у моїх батьків якийсь час, а після свят я вийшла на роботу. У 46-ь я змогла куnити 2-кімнатну квартиру нам із сином, і від нього ж дізналася, що його батько, Сергій, а точніше, їхня компанія, збанкрутувала. Колиաній чоловік спився, а їхній шикарний будинок перетворився на кубло. Все ж таки, не потрібно зберігати зло в житті, адже його і так кругом достатньо. Потрібно рухатися далі, незважаючи ні на що, а карма сама все поставить на місця, будьте впевнені.

Advertisements