Як тільки я увійшла до будинку свекрухи, вона оголосила список моїх справ будинку. Прибирання у квартирі тричі на тиждень. Великі порції салатів. Чашу терпіння переповнило коли вона.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Із чоловіком ми прожили десять років у цивільному шлюбі. Жили скромно, але на все вистачало: відпочивали, ходили у кіно, їздили у відпустку, оnлачували орендовану квартиру. На жа ль, дітей наразі не маємо. Нещодавно я залишилася без роботи, на одну зарnлату чоловіка стало жити важче. Тому ми змушені були з’їхати з квартири до батьків чоловіка. Павло вирішив, що ми матимемо можливість відкладати гроші на куnівлю власного житла. І тут я зрозуміла, що життя зі свекрухою – це справжнє пеkло. Майже з порога моя свекруха оприлюднила список моїх справ у домі. Було наказано робити генеральне прибирання у квартирі тричі на тиждень.

При цьому вона ходила за мною по п’ятах, тикаючи носом на кожну цятку. Свекруха чомусь вирішила, що мені робити нема чого. На роботу офіційно я не ходжу, а підробіток в інтернеті – це не рахується. Я за перший тиждень втомилася від кухні, адже вона вимагає готувати величезні порції салатів та літрами варити супи. Мої свекри люди в тілі, кожен важить під сто з гаком кілограмів, відповідно їдять великими порціями. Чашу терпіння переповнили її вимоги від мого чоловіка, щоб він дав грошей на відновлення біз несу.

Advertisements        

Вона вважала, що має цим займатися, не згадуючи, у які борrи увігнала старшого сина. Вона дізналася, що ми відкладаємо гроші на свій будинок, тож вирішила скористатися цим. Дякувати Богу, Павло відмовив їй. Тепер свекруха ходить і голосить на кожному розі, що ніхто її не розуміє, виростила невдячних синів. Я так втомилася лише за місяць життя зі свекрами, що здавалося, я втратила півжиття. Я часто почала йти з дому, просто тому, що не хотіла їх бачити і чути, і взагалі спілкуватися з ними. Коли на вулиці тепло, я просто гуляю міським парком, розмовляю з приятельками, або зустрічаю чоловіка з роботи. Боюся уявити, що робитиму, коли надворі стане холодно.

Advertisements