Чоловік провів відпустку у батьківському будинку в селі, і тепер хоче nродати нашу квартиру та куnити будинок загородом. Тільки від однієї цієї думки у мене коліна згинаються

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Після відпустки у батьківському заміському будинку чоловік спалахнув ідеєю назавжди виїхати з міста. При цьому він в курсі, приватна садиба вимагає постійного догляду та вкладень. До заміського житла додається ділянка, за якою теж потрібно стежити цілий рік, взимку прибирати сніг. Я цим точно займатись не буду. Мені вже в дитинстві вистачило канікул у бабусі на селі. Я вже уявляю, як після переїзду доведеться вставати о п’ятій ранку, щоб встигнути на роботу. Однак чоловік лише махає рукою і каже, що ми щось придумаємо. Тільки цього мені не вистачало! Я зовсім не хочу перебиратися до села. Мене більш ніж влаштовує міське життя з магазинами та розвагами під боком.

І квартира не потребує стільки уваги, як будинок. Прибирання двох кімнат, ванної, передпокою та кухні у мене забирає три години від сили. За водопроводом, опаленням та каналізацією займаються комунальники. Та й електрика у нас відключається вкрай рідко. У сільській місцевості можна і добу просидіти без світла. А після переїзду за місто, наскільки я зрозуміла з розмов свекрухи, нам потрібно буде чистити септик, стежити за проводкою, рівнем води в колодязі, покривати стіни і підлогу лаком, щоб вони не гнили. І це йдеться лише про готовий будинок. Якщо ж займатися будівництвом з нуля, там роботи буде в десятки, а то й сотні разів більше. Але чоловік нічого чути не хоче.

Advertisements        

Тільки й знає, що нити про свою втому від запорошеного міста з його вічним поспіхом і суєтою. Підозрюю, що чоловік сприйняв заміський будинок як можливість постійного відпочинку “душі та тіла”, не бачачи, скільки клопоту він завдає насправді. Однак я, на відміну від чоловіка, жодних ілюзій щодо життя за містом не маю. Та й свекри, як не див но, на моєму боці. Про всі труднощі вони чудово знали. Але чоловік не бажає прислухатися навіть до своїх батьків, які мають більше досвіду в цьому питанні, ніж у нього самого. Однак будинок – зовсім не іграшка, і його покуnка може запросто обернутися величезними nроблемами. Зараз у суперечках із чоловіком упираю саме на його нелюбов до “чоловічої” роботи. Дуже сподіваюся, що це остудить його запал.

Advertisements