Пішла я провідати свого 70-річного батька, але якє було здивування, коли двері мені відчинила незнайома, молоденька жінка

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Десять років тому не стало моєї kоханої мами. Це стало серйозним потрясінням для нашої родини. Маму всі дуже любили. Вона була неймовірно доброю жінкою. У них із батьком і зовсім стосунки були ідеальними. Вони один одного завжди підтримували і доnомагали в усьому. Жили душа в душу багато років. Після смер ті матері батько сильно розкис.

Він міг і від простої згадки про неї заnлакати . Ми з моїм чоловіком завжди були поруч і намагалися його підтримати в цей складний період. Час лікує будь-які рани. Коли ми переконалися, що батька можна залишати одного, ми із чоловіком перебралися жити до столиці. Йому там запропонували гарну роботу. На жаль, приїжджати часто у нас не виходило через зайнятість, але я дуже часто дзвонила, цікавилася справами батька та його самопочуттям. Він завжди відповідав стандартно, що все гаразд.

Advertisements        

Минулої п’ятниці я взяла вихідний і вирушила до тата, щоб його відвідати. І тут двері таткової квартири відчиняє мені незнайома жінка. -Ой, ви донька Борі? Проходьте! Я здивувалася. -А ви, вибачте, хто взагалі така, га? Тут у кімнату зайшов батько. -О, Юля, ти вже прийшла?! Познайомся, це Марта, моя наречена. Я здивувалася від такого вступу ще більше. -Яка наречена у сімдесят, га? Жінка виглядала молодшою. Він всерйоз вирішив одружитися у такому віці! Не кажу вже про те, що він паплюжить пам’ять про мою маму таким чином.

Advertisements