Мар’яна з’ясувала, що ваrітна і всі відвернулися від неї. На доnомогу їй прийшла лише старенька бабуся, від кого дівчина точно на доnомогу не чекала

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Обставини життя Мар’яни склалися зовсім невдало. Ще коли дівчина тільки зустрічалася зі своїм хлопцем, за якого вона й планувала виходити заміж, вона раптово для себе та всіх виявила, що ваriтна від нього. Для Мар’яни це стало сюрпризом, але саме в той момент життя, коли вона очікувала на максимальну підтримку від рідних людей, у тому числі й хлопця, її всі покинули, навіть рідні батьки відмовилися доnомагати їй з дитиною, не знаючи батька малюка, вважаючи саму Мар’яну дівчиною легкої поведінки.

Єдиною людиною, яка не відмахнулася від Мар’яни, виявилася її бабуся, яка жила одна у своєму досить великому будинку. Після народ ження дитини, Мар’яна жила з бабусею, яка й доnомагала їй з немовлям, але однієї пенсії старої жінки не вистачало на всі потреби внучки та правнучки, і в результаті довгих пошуків роботи найкращим варіантом для Мар’яни виявився переїзд до Польщі на заробітки, адже там вона завдяки знайомим змогла знайти досить високооnлачувану роботу. Дитину довелося залишити з бабусею, але Мар’яна пообіцяла, що скоро повернеться.

Advertisements        

Це її незабаром затяглося на кілька років. Робота була дуже хороша, зарnлата була великою і стабільною, вистачало на всі потреби Мар’яни, і це враховуючи, що вісімдесят відсотків з кожної зарnлати дівчина відправляла бабусі, тож і вони разом із онукою жили, ні в чому собі не відмовляючи. Через стільки років розлуки, повертаючись додому, в магазині поряд з будинком Мар’яна зустріла рідну матір, яка побачивши її кинулася в її обійми, називаючи її рідною “Мар’яночкою”. Але Мар’яна відмахнулася від матері, як сама мама ще кілька років тому, вона куnила улюблених булочок і пішла до дочки, навіть не думаючи про те, щоб поговорити з матір’ю.

Advertisements