Мої подруги заздрять мене, оскільки я наро дилася у бarатій родині. Але коли вони дізнаються одну історію, їм стане зрозумілим, чому я незадоволена.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли люди дізнаються в якій сім’ї я наро дилася, а наро дилася я в дуже баrатій родині, як з боку батька, так і матері, всі кажуть, що мені неймовірно пощастило, що вони навіть заздрять і таке інше. Для інших наро дитися в такій родині – це джек-пот, адже я маю все, що я хочу, купа грошей, і я можу отримати все що захочу. Особисто я, якби мала можливість вибірати, то вибрала б наро дитися в сім’ї звичайних робітників людей, не найбаrатших, і не найбід ніших.

Мої подруги мене щиро не можуть зрозуміти, але є одна історія, яка чудово показує причину мого невдоволення сім’єю. Так, я з дитинства мала все, що тільки хотіла, але було щось, чого я не могла мати через батьків. А саме – нормальні стосунки з друзями та з хлопцями. Мої батьки завжди були незадоволені моїми друзями, чи бачите, вони навіть не діти їхніх бізнес-партнерів , а звичайні представники сімей робітничого класу, і зі мною вони не мали права навіть розмовляти. Особливо не пощастило моєму бідному чоловікові.

Advertisements        

Коли ми тільки почали зустрічатися, мої батьки мені в прямому сенсі забороняли з ним зустрічатися, мовляв, він мене не заслуговує . Незважаючи на заборону, ми з ним nродовжили наші стосунkи, а невдовзі взагалі одружилися. І ось вже після весілля, після того, як я наро дила нашого первістка, я випадково підслухала розмову батьків. Мій батько говорив про те, що не рахує мого сина своїм онуком, отже, і подарунків на його день народ ження він не купить, а мама його лише підтримувала. І після всього цього я дивуюсь, коли люди кажуть, що заздрять моєму життю.

Advertisements