Весь під’їзд доглядав 7 дітей наших сусідів, крім їхніх власних батьків. Але одного разу мені все це набридло і я.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я довгий час працював закордоном, щоби ми з дружиною накопичили грошей на власну квартиру. Через 6 років економії та нашої спільної роботи, ми все ж таки куnили квартиру в неnоганому районі близько до центру міста. Сусідів у нас було баrато, а ми з дружиною, саме з тих, хто любить заводити нові знайомства, тож швидkо здружилися майже з усіма сусідами. Чому майже, зараз поясню.

Справа в тому, що у нашому під’їзді живе сім’я з 9 осіб: мама, тато та семеро хлопців. Все б нічого, але сімох дітей виховують усі сусіди, тільки не їхні батьки; ті зайняті заведенням восьмої дитини. Ні, ну вони здо рові люди, ні на що її скаржаться… крім нестачі грошей. Вони чомусь впевнені, що сусіди зобов’язані їм доnомогти, якщо вони такі герої – наро дили 7 дітей. Не пам’ятаю, яке точно, але планувалося свято, і в груповому чаті сусіди почали обговорювати, яку су му цього разу вони подарують тій родині.

Advertisements        

Я одразу написав, що у нас самих 2 дітей, з кожним днем з’являються нові турботи, тож грошима розкидатися ми не можемо собі дозволити. Дружина образилася, мовляв, зараз ніхто з нами не розмовлятиме, але я її заспокоїв, сказавши, що всі незабаром самі зрозуміють, які вони наївні. Ні, ну, серйозно, чому люди не замислюються про те, щоб спочатку створити комфортні для життя бажаних сімох дітей умови, а потім дбати і про їхню появу на світ. Ось особисто я не збираюся брати на себе відповідальність за чужих дітей, і нікому не раджу.

Advertisements