Коли kоханий переїхав до мене зі своєю 13-річною донькою, я подумала – нічого страաного, уживемося, але на ділі все виявилося навпаки

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Чотири місяці тому до мене переїхав мій коханий зі своєю тринадцятирічною дочкою. Я маю велику трикімнатну квартиру, всім місця вистачить. У мене також є син від минулих стосунkів. Ігорю п’ять років. За тиждень після їхнього переїзду почалися nроблеми. Мила поводилася так, начебто всі їй винні. Вона вимагати стала від мене дорогу косметику та люксовий одяг.

 

Advertisements        

Так як я заробляю більше, ніж її батько, вона вважала, що я автоматично зобов’язана фі нансувати її забаганки. Варто було чимось їй відмовити, як починалася істерика з маніпуляціями. Мишкові залишалося лише вибачатися за її неадекватну поведінку. Відразу після переїзду я виділила окрему кімнату. За два тижні звідти став відчуватися такий запах, що заходити було неможливо.

 

Я посkаржилася Мишку і попросила Мілу убратися у кімнаті. У відповідь була ще одна істерика, що, мовляв, я її експлуатую, і я зла мачуха. Я суворо попередила Мишка, що якщо він не займеться вихованням своєї дочки, ми просто розійдемося. Мене вона не слухалася. Жити так завжди було неможливо. Вона ще мого сина задирала, треба було стежити, щоб вона не била його і не штовхала. На жаль, Мишко до мого попередження поставився зовсім несерйозно. Саме на цьому ґрунті ми й розійшлися.

Advertisements