Коли батьки прийшли до нас на новосілля, відразу ж попросили, щоб я впустив сестру з її хлопцем пожити у нас. Але я не забув давню образу

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Після весілля питання про те, де ми з молодою дружиною будемо жити, стало дуже актуальним. В першу чергу ми попросилися до моїх батьків, ми думали трохи пожити з батьками, щоб мати можливість відкласти на власне житло. Але мої батьки, навіть не дослухавши, відмовили нам, аргументувавши тим, що ми не помістимося в квартирі.

У моїх батьків двокімнатна квартира, але там живе також моя молодша сестра. Потім ми звернулися до батьків дружини, але і вони нам відмовили, хоча у них є великий, приватний будинок. Батьки Маші сказали, що вони збираються пожити на старості удвох, не хочуть мати у себе вдома ще когось. А ще аргументом було те, що молоді повин ні жити окремо, щоб kонфліктів не виникало.

Advertisements        

Ми з Машею були змушені оселитися в орендованому житлі. Спочатку довелося зовсім непросто, доводилося відкладати кожну коnійку. А через три роки мене підвищили, зарnлата у кілька разів зросла, ми змогли взяти будинок в іnотеку. Квартира у нас красива. Відразу як ми її придбали, батьки мої прийшли на новосілля. Вони довго розхвалювали наші апартаменти, а потім попросили, щоб Настя зі своїм хлопцем в перший час у нас пожила. Ми відмовили.

Advertisements