Застукала подругу з іншим, і стала перед вибором; або мовчати, або сказати всю правду її чоловікові. І ось що було в результаті

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я взагалі людина не злопам’ятна, минуле мені повертати ніколи не хотілося, особливо коли це саме минуле — погані спогади, але все ж таки нещодавно стався виnадок з такого розряду, на який я не можу просто так заплющити очі. А справа в тому, що я застукала подругу з іншим чоловіком, з яким у неї, зважаючи на все, була інтрижка потай від чоловіка. Так ось, у чому справа? Я ж можу просто заплющити на це очі, адже вона моя подруга, я повин на завжди бути на її боці. Але все не так просто.

Вся річ у тому, що її нинішній чоловік – мій колишній хлопець. Ми з ним познайомилися на першому році навчання в універі, де він мені здався дуже приємним і ввічливим (саме стосовно мене) хлопцем. Я не могла не помітити його особливе ставлення до мене, і цьому я сама була рада, адже згодом у мене теж з’явилися почуття до нього. Вже за кілька місяців ми почали зустрічатися, ходили по всяких ресторанах, кафе, в кіно та в різні розважальні місця.

Advertisements        

Він для мене був людиною номер один у житті, ось тільки під час однієї вечірки кілька дівчат зробили фото, на якому я обіймалася з іншим хлопцем. Насправді у мене зламався каблук, і цей хлопець, якого я навіть не знала, доnоміг мені підвестися з підлоги, але на фото все виглядало інакше. Це фото дійшло до мого хлопця та так ми роз лучилися. І вся справа в тому, що це фото йому показала моя подруга, яка на той момент вважалася моєю близькою людиною. Тепер я навіть не знаю… я не хочу нашkодити її щастю, але з іншого боку хочеться помститися за мою зламану долю.

Advertisements