Дружина будь-яким способом хоче дізнатися, скільки я заробляю, а я це твердо тримаю в таємниці. Адже у мене на те є серйозні причини

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Не збагну, що ще моїй дружині треба? Пристала до мене як реп’ях: “Скільки заробляєш?” так “Скільки заробляєш?” Ми одружені вже рік. Живемо у моїй двокімнатній квартирі. Дружина зараз сидить у декреті. Незабаром народ жувати. І ось останнім часом її став сильно хвилю вати розмір моєї зарnлати. Я працюю економістом у відділі планування великої фі нансової компанії. Сама посада зобов’язує дбайливе та шанобливе ставлення до грошей. Та я дуже добре заробляю.

І вважаю, що дружині немає потреби знати справжні розміри моїх доходів. Я щомісяця виділяю їй тридцять тисяч на “колготки та шпильки”. Крім цього, на шляху додому, купую необхідні продукти. У вихідні, якщо здоров’я моєї дружини дозволяє, ми удвох ідемо до супермаркету. Я штовхаю візок, вона вибирає товар, на касі я розnлачуюся. Якщо йду до супермаркету один, то закуповуюсь строго за списком, написаним дружиною. Про те, що я сnлачую за комуналку, навіть не варто говорити. Тобто всі витрати на життя на мені. Що вона робить зі своїми тридцятьма тисячами – я без поняття. Навіть не цікавлюсь.

Advertisements        

Просто першого числа кожного місяця даю їй гроші готівкою. А ось вона вимагає від мене звіт. Ось і вчора, вкотре стала катувати мене. – Яка в тебе зарnлата? – Запитала вона. – Це військова таєм ниця, – віджартувався я. – Ти навіть у ар мії не служив? – І що? У мене допуск до державних таємниць! – Приколовся я. – Ти граєш на біржі? – Нісенітниця! Я надто поважаю гроші, щоб залазити до авантюр? – У тебе є kоханка? – Ні. Але над цим варто подумати, – ще одна спроба перевести все жартома. – Нелюд! Ти ще знущаєшся?! – Ну, а навіщо тобі це знати? – Щоб планувати бюд жет сім’ї! – Ти стверджуєш, що вчителька рідної мови та літератури може спланувати бюд жет краще за економіста? Образилася. Ну, чого вона лізе в те, в чому не розуміється?

Advertisements