Мама і сестра остаточно дістали мене. Я вже не витримую всього того, що вони роблять кожен день.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

З Сонею, моєю сестрою, у мене ніколи не було хороших від носин. Вона була молодшою дитиною, і з дитинства навчилася маніпулювати батьками. Подорослішавши, Соня стала просто нестерпною: з нею вже неможливо було нормально спілкуватися. Зустрічався я з нею тільки на сімейних посиденьках, але і того мені було достатньо. Незабаром Соня вийшла заміж, переїхала до чоловіка в інше місто – і на цьому наш зв’язок обірвався. Все йшло своєю чергою, але півроку тому сталося нещастя: тата не стало, а у мами від горя і переживань сильно погіршився стан здо ров’я. Весь свій вільний час я присвячував тільки їй. Природно, давалося мені це насилу, оскільки нікуди не поділися робота, діти і будинок. Але характер мами-теж не цукор.

Вона запросто могла написати мені смс-ку про те, що незабаром відкине ковзани, і я змушений був кожен раз відпрошуватися з роботи і мчати до неї через все місто, щоб почути легенду про те, що у неї різко піднявся тиск, але зараз, начебто, все вже добре. Одного разу я настільки психанув, що просто вирішив вимкнути звук на телефоні. Коли подивився на екран через 2 години, то побачив величезну кількість пропущених викликів і смс. Мама писала про те, що у неї в квартирі потоп, вона не може відкрити двері, ситуація kатастрофічна і все в цьому роді. Я знову рвонув до неї, але, як виявилося, все це вона вигадала, щоб просто мене провчити.

Advertisements        

І ось нещодавно до всіх цих “нещасть” додалася моя сестра. Вона почала надзвонювати мамі і сkаржитися на те, як їй жа хливо в чужому місті, як їй погано в сім’ї і т. д. Більше всього мене нервує в цій ситуації те, що мама почала слідувати “порадам” Сонечки, у якої багато знайомих ліkарів, які радять те чи це. Одного разу я не витримав і накричав на маму: – Ось нехай твоя Сонечка приїжджає і доглядає за тобою, раз ти тільки її можеш слухати. – Звичайно, тобі завжди було наплювати на маму. А тут ще Сонечка дзвонить і вичитує мене за те, що я не доглядаю за мамою, яким черствим і безсердечним я став – і все в цьому роді. Коли я розповів дружині про ситуацію, вона сказала: – Зараз ваша Сонечка отримає все, що їй потрібно – і зникне. Але ж вона права. З чого це Сонечка з’явилася через стільки років і мало не кожен раз дзвонить мамі? Їй точно щось від нас потрібно. Мені все одно, як вчинить з нею мама, але сил все це витримувати у мене вже немає.

Advertisements