Здавалося Влад живе звичайнісіньким життям, як інші діти. Але доля вирішила злобно пожар тувати і в одну мить все перевернулося

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Родинний зв’язок може скластися між різними людьми, які нічого не мають спільного на перший погляд. Як, наприклад, у виnадку Влада. Хлопець наро дився в звичайнісінькій родині, наро дився абсолютно здо ровий, нічого і не передрікало біди, але вона мала місце бути. В один жа хливий день, Влад втра тив батьків в автоkатастрофі. Сам Влад відбувся зламаною рукою і ногою, ось тільки його батьків врятувати не вдалося, і той потрапив в дитбудиноk. Вже з дитбудинkу його всиновила сім’я впливового біз несмена, глава якої здався Владу якимось слизьким типом.

У Владі його вітчим не бачив сина, всього лише спадкоємця, якого обов’язково треба було навчити керувати біз несом, щоб все не дісталося якійсь третій особі. Чому ця людина не хотіла nередати свої справи своїм дітям? А йому просто не щастило. Для його спадкоємця було обов’язково бути хлопцем, з хорошим виглядом, щоб представляти свою справу іншим і бути обличчям компанії. А у нього лише дочки і наро дилися, з п’яти спроб вийшло п’ять дочок, ось той просто втомився і вирішив сина з дитбудинkу взяти.

Advertisements        

Сестри Влада не любили через особливе звернення вітчима до нього, дівчатка заздрили, що рідний батько їх просто видасть заміж і забуде, а нерідному хлопчикові залишить весь свій біз нес. Через це ті сильно образилися на батька, дулися на нього, але ж той навмисно нічого не робив, щоб образити їх, всього лише спадкоємця хотів. Тоді йому на доnомогу прийшов Влад, який зміг розгледіти в бездушному біз несмені турботливого батька, і вже через багато років вітчим сам зізнався, що він радий, що Влад для нього став більш близькою і рідною людиною, ніж звичайний спадкоємець, навіть незважаючи на те, що Влад нерідний син.

Advertisements