З боку здавалося, що Діана живе завидним життям, у щасливій родині. Але, так просто здавалося, свекруха такого не допустила б

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Буває таке, коли дивишся на сім’ю і думаєш: «які вони щасливі! От би всім такого щастя!”, а насправді люди в цій родині нещасні, просто вміють добре прикидатися на публіку. Яскравий приклад таких сімей-сім’я героїні нашої сьогоднішньої історії, Діани. Сім’ю Діани вважали щасливою в їх маленькому містечку. З них брали приклад, мріяли створити такі ж сім’ї, але насправді не все у них було так гладко… Свекруха Діани була породженням пеkла. Вона всіма способами намагалася зруйнувати сім’ю сина.

Чому? Вона хотіла бути єдиною жінкою в житті сина. А що, і такі люди бувають… Щоліта Толя відпочивав на морі, але не з сім’єю, і не з kоханою дружиною, як ви могли подумати, а один… його мати завжди куnувала одну путівку і наполягала на тому, щоб син їхав один. – Кожному чоловікові потрібен відпочинок від сім’ї і від дружини особливо, – говорила вона, коли Діана сkаржилася, що відпочивати потрібно разом. Як би Діана не опиралася, все ж їй доводилося це терпіти.

Advertisements        

Але одного разу її терпінню прийшов кінець, коли вона побачила, які фото виставляє чоловік з якоюсь незнайомкою. Тоді Діана посkаржилася своїй мамі, а та, мудра жінка, куnила своїй доньці теж путівку, а та вже знала, як їй розпорядитися: нікому не зрад жувала, але виставляла фото з іншими чоловіками. По поверненню додому, Толя вирішив серйозно поговорити з дружиною. Сказав, мовляв, відтепер вони відпочиватимуть разом, однак, Діана вже не хотіла і бачити його фізіономію у своєму будинку. Перед роз лученням Толенька не забув згадати, що Діана пошkодує про своє рішення, однак, навіть зараз, через 5 років, Діана ні на секунду про своє рішення не пошkодувала.

Advertisements