Чоловік поїхав у відрядження на цілих два місяці. Тоді я залишила доньку з мамою, і вирішила поїхати за ним. Мене там чекав “сюрприз”

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Наше з Владом весілля я чекала майже три роки. І ось через стільки часу, закінчивши навчання в універі, я нарешті вийшла за kохану людину, і моєму щастю не було меж. Вже через пару тижнів після весілля стало відомо, що я вагітна. Таке лише зміцнює шлюб, та й, як я думала, Влад був би лише радий дочці.

Знаєте, в перший час так і було, він приходив з роботи, хоч і був втомлений, але все одно грав з дочкою в ляльки. Він любив її і мене; ми це відчували. І ось в один день Влад мені повідомив, що у нього намічається відрядження, яке триватиме пару днів. Я не була nроти, щоб він поїхав, але я знала, що буду дуже сильно су мувати, про що я йому і сказала на прощання. Минуло пару днів, але він сказав, що відрядження затягнеться ще на два тижні. Потім повідомив, що ще на одну. Так він пробув у відрядженні два місяці.

Advertisements        

Я все су мувала і хотіла хоча б на пару хвилин з ним побачитися. Тому я залишила дочку з моєю мамою і поїхала до чоловіка. Прийшла я за адресою, яку він мені сказав, а там нікого не було. На мої дзвінки чоловік не відповідав. Тільки тоді я дізналася, що він не у відрядження поїхав, а геть з мого життя і життя нашої дочки…

Advertisements