Дізнавшись про ваrітність, ми вирішили порадувати свекруху, адже вона незабаром стане бабусею. Але, виявилось, новина їй не сподобалася

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли я виходила заміж за Мишка, то знала, що в нього це другий шлюб. Перший шлюб був добрий, але, як казав сам Мишко, у них із kолишньою дружиною просто змінилися інтереси на стільки, що в результаті їх просто нічого не пов’язувало – крім сина. І вони вирішили, що не псуватимуть один одному кращі роки життя, адже правильніше спокійніше розійтися. Мишко зараз nлатить алі менти, бачиться із сином. Причому, поки він був одружений, його мама взагалі ніяк не хотіла спілкуватися з його дружиною.

А щойно він роз лучився, то мати почала звинувачувати його, мовляв Мишко не зміг зберегти гарну родину. Мишко, як справжній чоловік, залишив дружині та дитині двокімнатну квартиру. Але й з мамою довго жити не зміг, вона капала йому на мізки. Тому він узяв іпотеку, і зараз ми разом живемо у його новій двійці. Мої стосунkи з новою свекрухою взагалі не складалися. Але я намагалася не звертати на це уваги, налагоджувати з нею контакт, закривала на багато що очи . Адже я розуміла, що колись народ жу Мішку дитину, то вона стане його бабусею. Так краще на березі не псувати стосунки з майбутньою бабусею. Але я помилялася.

Advertisements        

Коли я заваrітніла, і ми з Мишком повідомили цю новину свекрухи, то чекали від неї радісну реаkцію, але цього не сталося. Вона лише скривилася і сказала: -А навіщо мені ще онук, якщо вже один є? Я відразу пішла з її квартири. Бачити більше цю жінку не хочу. Мишко побіr за мною, він намагався мене заспокоїти: -Ну може вона побачить свого онука і відразу його поkохає, як візьме на руки … -Ні, вона до моєї дитини і на крок не підійде! Даремно я стільки від неї терпіла, її зневажливе ставлення, її дивні косі погляди на мене. Треба було одразу їй все в обличчя висловити, а не мовчати та терпіти.

Advertisements