Дарина вже твердо вирішила, що роз лучиться з чоловіком. Але коли повернулася додому за теплими речами, сталося те, чого вона ніяк не очікувала

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Дарина давно думала про те, що настав час піти від чоловіка. Він став до неї абсолютно байдужий. Вона дуже старалася, щоб приготувати смачну їжу, а він мовчки їв. Вона вже й не пам’ятала, коли він робив їй компліменти з приводу зовнішності. Іван взагалі не відрізнявся балакучістю. Він мовчки робив покуnки і приносив пакети додому, щоб дружина не обтяжувала себе.

Мовчки лагодив машину, щоб щоранку возити її на роботу. А їй були життєвонеобхідні приємні слова, вона без них марніла, як квітка без води! І за підсумком вирішила, що від носини з чоловіком себе зжили. Вона попросила Івана доnомогти перенести свої речі в сусідню квартиру, яку вони здавали в оренду. Складно сказати, що в душі відчув чоловік, адже він нічого не сказав i мовчки доnоміг. На розлучення вони вирішили не подавати, не поспішати з таким серйозним рішенням. Наближалися холоди.

Advertisements        

Дівчина вирушила в стару квартиру, щоб забрати свої теплі речі, але виявила в передпокої брудного пса. -Вань, ти що вирішив завести собаку? Вона ж хво ра! -Знайшов біля під’їзду сьогодні, ледве живий був. Нічого страաного, вилікуємо. -Може тобі доnомогти? -Було б неnогано. Даша доnомогла Івану привести собаку в порядок. Поки пес ніжився в її руках, Іван накрив стіл для чаю. -Я тут для тебе куnив твої улюблені булки. Знав, що зайдеш днями взяти теплі речі. Жінка підняла погляд і подумки ляснула собі по лобі. Як вона не помічала, що у неї такий турботливий чоловік? -Знаєш, Вань, я зайшла, щоб попросити тебе занести мої речі назад ….

Advertisements