Гліб уже розлюбив Юлю, коли в його житті з’явилася Ірина. Але поява Ірини змусила Гліба серйозно задуматися про роз лучення

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Юля б ніколи і не подумала, що його kоханий чоловік може в один день її так просто кинути, та ще й заради іншої дівчини. Адже Юля знала свого чоловіка Гліба ще зі старшої школи, тоді вони були дуже близькими друзями. Разом вони пішли до першого класу, закінчили школу, і лише на другому курсі універа вони дізналися, що виявляється, у них обох є почуття одне до одного і зовсім не дружні.

Проте, визнаватись вони один одному не поспішали, між ними йшло змагання, хто перший здасться і зізнається у почуттях. У результаті лише через 3 роки, Гліб вирішив розповісти Юлі про свої почуття. Через півроку пара нарешті одружилася, і жили вони разом щасливо і в повному kоханні. І все б нічого, ось тільки баrаторічне кохання Гліба до Юлі поступово випарувалося, а з часом від неї не залишилося нічого.

Advertisements        

Гліб не хотів розповідати про цє дружині, адже він знав, що тій буде дуже бол яче від цього, тож просто жив він із нею з надією, що вона сама втомиться, адже, на його думку, їхній шлюб був приречений на провал. Згодом в офісі де Гліб працював, з’явилася Ірина – дівчина на рік молодша за Юлю, яка сподобалася Глібу, і незабаром той і вирішив піти від Юлі до колеги. Той факт, що Гліб пішов до іншої дівчини, лише добив Юлю остаточно.

Advertisements