Вийшла я за медбрата бабусі, але незабаром дізналася про його зраду. Але найбільш обурливою у всьому цьому була поведінка рідної бабусі

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя бабуся дуже скривджена на свою дочку, мою маму. Колись вона була проти її шлюбу з моїм батьком. Але маму це не зупинило. Ось з того часу бабуся й ображена на маму. Коли мені було сім років, тата не стало. Але мама зуміла одна виростити мене. Взагалі-то мама з тих жінок, у яких найсильніше почуття – це материнське kохання. Тому коли бабуся заявила, що залишить квартиру мені, мама навіть зраділа. Адже їй все одно довелося б поратися з папірцями, переоформлюючи квартиру на мене. А тут бабусине житло перейде безпосередньо до мене. Мамі турбот менше. Три роки тому бабуся перенесла важку оnерацію.

Потім їй знадобилася реабілітація у домашніх умовах. Сплатити послуги доглядальниці мама не могла, бачити її бабуся не хотіла, тому доглядальницею довелося стати мені. Я тоді навчалася у коледжі. Довелося брати академвідпустку, переїжджати жити до бабусі та перекваліфікуватися на доглядальницу. А заразом і в домогосподарки. Всі домашні турботи: прибирання, приготування та прання були на мені. Ліkарі прописали бабусі внутрішньовенні уколи вітамінами. Виконував їх медбрат, якого посилала лікарня. Через турботу про бабусю, у мене не було часу на друзів та подруг. А Макс був досить симпатичним хлопцем і почав звертати на мене увагу.

Advertisements        

Це було мені дуже втішно. Через деякий час ми з Максом побралися і почали жити у бабусі. Мій чоловік зумів сподобатися і бабусі. Але потім, коли я вже наро дила доньку, з’ясувалося, що у Макса в kоханках були чи не всі його клієнтки. Його зради я не вибачила. Лише відлучила його від себе. Ви думаєте, через це він подав на роз лучення? Як би не так, адже тоді втратив би квартиру. Целібат йому дотримуватися не довелося через велику кількість коханок. Але коли дочці виповнилося три роки, я подала сама на розлучення. – Ти з глузду з’їхала! – обурювалася бабуся. – Кидати такого чоловіка. Я перепишу квартиру на Максіка. – Ти думаєш, що твоя квартира змусить мене терпіти цього байдужого типу. Помиляєшся. Перепишеш квартиру, я одразу піду від тебе. Нехай за тобою твій Максік доглядає… Макса я прогнала, а бабуся поки що мовчить.

Advertisements