Ксюша вже півроку мучила Арину своїми сльо зами з приводу особистого життя, але в результаті вона приголомшила подругу своєю заявою.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Арина повернулася з роботи додому та вирішила влаштувати для себе день спа. Вона наповнила ванну, запалила свічки, додала ароматну піну і почала насолоджуватися спокоєм. Вона навмисне залишила телефон у спальні, адже знала, що подруга турбуватиме її. Ксюша, близька подруга Арини, нещодавно болісно роз лучилася з kоханою людиною, і з цього часу Арина не має спокою. Вона змусила себе вийти із цього стану релаксу, вийшла з ванної та взяла в руки телефон. Там було дванадцять пропущених дзвінків від Ксюші та стільки ж повідомлень. Була вже ніч, Арина не хотіла зіпсувати свій спокійний стан, тому відключила телефон, мовляв, він розрядився і вирішила передзвонити подрузі вранці.

– Кілька годин тому все було добре. Не думаю, що відбудеться кінець світу до ранку. Вже півроку Арина начебто не жила своїм життям. Її життя складалося зі сліз та соплів Ксюші. А Ксюшу не хвилю вало, чи є сили в Арини вислухати її, чи настрій, чи хоче взагалі вона це робити. Арина більше не залишила ресурсів на драму подруги. – Все буде добре, не переймайся. Ти знайдеш гідного чоловіка. Але подруга навіть не звертала увагу на слова Арини, лише чекала, щоб вона закінчила, щоб nродовжити сkаржитися. І так уже півроку. Ксюша практично вже жила у Арини. Вона чекала на неї після роботи, або біля дверей квартири щодня. Лише останні два тижні вона повернулася до себе, і Арина почала потихеньку входити до ритму свого життя. І ось знову вона зі своєю драмою.

Advertisements        

Вранці Арина прокинулася зателефонувала подрузі, а в неї претензії. – Чого трубку не береш? Я маю щось тобі розповісти. – У мене вчора був важкий робочий день. Не до телефону було. – А в мене є чудова новина. Але більше не хочеться тобі розповідати. – Ксюша, взагалі-то у мене є своє життя. Кажи, що знову сталося? – Гаразд, скажу. Я виходжу заміж. Арина хвилину мовчала. За кого? День тому в неї начебто нікого не було. – І хто щасливий наречений? – Як хто? Звісно, мій Коля. А Коля був її kолишнім. – Подруго, не жартуй. Хто він? – Так я серйозно. Арина була здивована. – Добре, подруго. Я бажаю вам щастя. Але якщо він знову тобі скривдить або ви розлучитеся не приходь до мене nлакатися, – сказала Арина і кинула слухавку. “Як так можна? Він бив тебе, дівчинко, знущався з тебе, а ти виходиш за нього заміж? Добре, подруго, але я вмиваю руки» – злилася Арина.

Advertisements